Vår vision

Vår vision är levande människor

Jessica Glenmark

Energisk och stödjande. Uppmärksam på omgivningen, ser det många andra inte märker hos människorna hon arbetar med. Jessicas nyfikna frågor skapar reflektion hos mottagaren, svaret på frågan är inte intressant utan vad frågan väcker för känsla och tanke. I varje utmaning och upplevt “problem” ser Jessica en möjlighet till utveckling och förändring.

Certifierad coach med anknytningsteori i grunden. Certifierad i beteendestilsanalysen DISC. Mångårig erfarenhet av ett flertal olika branscher såsom restaurang- och event, i  Sverige och utomlands. Stor kunskap om utmattningssyndrom, depression och stresshantering.

Att ha tråkigt är inte något för Jessica.

jessica@innsaeiacademy.com
Jessica på LinkedIn

Veronica Carlson

Naturligt nyfiken passionerad affärsutvecklare med driv. Veronica har förmågan att se saker som ingen annan ser. Hennes coachande frågor och förhållningssätt öppnar upp för individ och företag att utveckla sig och ta nya vägar. Hennes rakhet och tydliga kommunikation leder vilken utvecklingsprocess som helst i mål.

Veronicas bakgrund är grundad i försäljning, marknadsföring, beteende och ledarskap. Hon har gått IHM Business School och är certifierad coach med certifiering för olika personlighetsanalyser, beteende och kommunikation. Veronica har flera års erfarenhet av chefsroller inom mediebranschen.

Att hålla sig i lådan hör inte till Veronicas favoritsysslor.

veronica@innsaeiacademy.com
Veronica på LinkedIn

Johanna Skantze

Energisk, nyfiken idéspruta. Johannas öga för detaljer, talang med ord och lyhördhet, gör det lätt att ta sig fram i utvecklingsprocesser. Hennes frågvisa natur och närhet till skratt, lockar medarbetare att sänka garden. Icke dömande leder hon projekt och processer med lätthet och utvecklar nya affärsmöjligheter utifrån ett entreprenörsperspektiv.

Johanna har en magisterexamen i internationell ekonomi, mångårig internationell erfarenhet från konsult- och IT-branschen och utvecklar sedan närmare 10 år tillbaka projekt med entreprenörskap, självledarskap och äventyr i fokus, såväl inom ramen för det egna bolaget We are Laja som genom andra samarbeten.

Att stå still är inte Johannas grej.

johanna@innsaeiacademy.com
Johanna på LinkedIn